->
  • sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Nyheder

Industrien kan nu automatisere sine gaffeltrucks uden lang ventetid

Skandinaviens største automationshus, BILA, fjerner nu de tre største barrierer for, at industrien let kan komme i gang med at automatisere manuel palletransport med gammeldags gaffeltrucks. Løsningen hedder Global AGV.

 

Med en rekordfart er Dan Palletiser blevet OHSAS 18001 arbejdsmiljøcertificeret.

 Vi har den 1. marts budt velkommen til vores nye VP Sales Simon Rune Sørensen

Et år efter foreningen af jyske BILA A/S og sjællandske Dan Palletiser A/S, præsenterer de stolte frontfigurer en efterspurgt ny service, Dan Palletiser Know-how

Dan Palletiser kommer til at indgå som en del af BILAs forretning, men stadig under det samme velkendte navn.

Med den store værdi, der for virksomhederne ligger i at erstatte den manuelle håndtering med automatiserede løsninger, er det ifølge COO Simon R. Sørensen indlysende, at flere og flere virksomheder vil have automatiseret deres palletering.

Det er ikke kun herhjemme, det er blevet sværere at skaffe arbejdskraft til industrien. Også i Storbritannien mærker man til udfordringerne.

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.