• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Nyheder

Med den store værdi, der for virksomhederne ligger i at erstatte den manuelle håndtering med automatiserede løsninger, er det ifølge COO Simon R. Sørensen indlysende, at flere og flere virksomheder vil have automatiseret deres palletering.

Et år efter foreningen af jyske BILA A/S og sjællandske DanPalletiser A/S, præsenterer de stolte frontfigurer en efterspurgt ny service, DanPalletiser Know-how

Det er ikke kun herhjemme, det er blevet sværere at skaffe arbejdskraft til industrien. Også i Storbritannien mærker man til udfordringerne.

Ifølge Dansk Industri kan den rekordhøje beskæftigelse og lave ledighed, vi oplever i Danmark lige nu, gøre det vanskeligt for virksomhederne at finde arbejdskraft, hvilket kan lægge en dæmper på væksten.

Dan Palletiser har taget hul på 2018 med optimisme efter en vellykket effektiviseringsproces.

DAN-Palletiser kommer til at indgå som en del af BILAs forretning, men stadig under det samme velkendte navn.

Vi hjælper jer, så i hverken spilder maling eller penge på gulvet!

Vores seneste MK4 maskine, der palleterer både spande og dunke, er lige blevet sendt til Australien

DAN-Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra DAN-Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.