• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

BILA - Automations-par fejrer et-årsdag med ny service

Et år efter foreningen af jyske BILA A/S og sjællandske DanPalletiser A/S, præsenterer de stolte frontfigurer en efterspurgt ny service, DanPalletiser Know-how

"Med DanPalletiser Know-how kombinerer vi DanPalletisers 40 års erfaring med de nyeste teknologiske muligheder fra BILA. Det var lige præcis det, BILA ville, da vi investerede i DanPalletiser for et år siden. DanPalletiser har en række velafprøvede modulopbyggede standardelementer til palletering, og BILA hjælper industrien med at optimere og automatisere hele produktionskæden ved hjælp af robotter. Med DanPalletiser Know-how samler vi vores viden og rådgiver kunderne om optimal investering i automatik," forklarer Jan Bisgaard Sørensen, CEO i BILA på Mors og i DanPalletiser i Vemmelev ved Slagelse.

"Jan Bisgaard og jeg mødtes i Blokhus for et år siden. Vi havde med det samme en god dialog. BILA havde gennem længere tid været på udkig efter et servicecenter på Sjælland, men Jan kunne straks se synergierne ved at skalere visionen op og investere i DanPalletiser, Så indenfor ti dage var DanPalletiser købt og på vej ind i en ny æra, hvor vi fortsat leverer palleteringsanlæg til vores gode gamle kunder i Danmark, England, Sverige og Polen. Samtidig har vi opbygget DanPalletiser Know-how, hvor vi allerede rådgiver flere store internationale kunder, forklarer Simon Rune Sørensen COO i DanPalletiser.

Lineage Logistics, en af ​​verdens største lager- og logistikvirksomheder, er glad for rådgivningen og løsningerne fra DanPalletiser. Deres UK Technical Manager, Ian Harvey, siger:

"DanPalletiser har leveret en første klasse løsning til os. Et fremragende arbejde i høj kvalitet, godt konstrueret og effektivt installeret og implementeret. I vores nye løsning kombinereder de to pallelastere, en depalletiser og en pallertiser, så vi kan ompakke varer mellem EUR-paller og engelske paller. Det blev før gjort manuelt, men var virkelig hårdt for ryg og nakke hos ​​vores kolleger."

Håndpalletering på vej ud

Også tallene taler for et godt match. Med Sørensens og Sørensens ord ser det kommende regnskab "fornuftigt ud". DanPalletiser har nu personale ansat i England til at følge med efterspørgslen. Her er håndpalletering på vej ud, ikke mindst efter at østeuropæisk arbejdskraft begynder at drage hjemad, og automatisering bliver et økonomisk attraktivt alternativ.

Med en oppetid på 98% som hædersmærke, leverer DanPalletiser A/S løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien, blandt andet Nestlé, Unilever, P&G, gsk, Coca Cola, Carlsberg Group, Pernod Ricard, Arla, Kelloggs og Mars.

Rustet til fremtiden

"Vi har brugt det sidste år på at kombinere BILAs og DanPalletisers know-how, så vi med vores store viden og produktprogram kan tilbyde mange flere værdigskabende løsninger til vores kunder. Som medlem af BILA Group er vi en stærk samarbejdspartner med en unik mulighed for automationsrådgivning. Med købet af bygningerne i Vemmelev, er DanPalletiser også klar som BILA Group servicecenter på Sjælland. Vi har en målsætning om mere synlighed i markedet og dermed få større markedsandel," slutter Simon Rune Sørensen.

 

DAN-Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra DAN-Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.