• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Allinson Flour

1 medarbejder på to skift overstiger det, det koster at leje en MK1 pallelaster

Der produceres årligt mere end 10.000 tons mel hos Allinson Flour i Enfield, England. Med en lejet pallelaster fra Dan Palletiser er tunge, manuelle løft ved håndtering af de mange melposer elimineret. Allinson Flour producer mel og gryn og har været et kendt varemærke i England siden begyndelsen af det 20. århundrede. Der har eksisteret et mangeårigt samarbejde mellem Associated British Foods, som ejer Allison Flour, og Dan Palletiser, og da Dan Palletisers enkle, lejebaserede tilbud udkonkurrerede en robotløsning, faldt valget hurtigt på en traditionel MK1 pallelaster.

Flexibel løsning
Med den lejebaserede løsning reduceres omkostningerne, idet de månedlige udgifter til 1 medarbejder på to skift faktisk overstiger det, det koster at leje en MK1 pallelaster.
”Vi er meget tilfredse med den lejebaserede løsning fra Dan Palletiser. Vi skal ikke investere og har ingen udgifter til vedligehold, kun de løbende driftsudgifter. En anden gevinst er det forbedrede arbejdsmiljø, som maskinen medfører”, forklarer fabrikschef Michael Dalton.
Allison Flour producerer poser af mel i forskellige størrelser - 0.5 kilo, 1 kilo og 3 kilo. MK1 maskinen palleterer 80 poser i minuttet, hvilket svarer til 4.5 tons i timen eller 36 tons pr. skift.
Økonomi, kapacitet og driftssikkerhed var de væsentligste faktorer i forbindelse med valget af MK1 pallelasteren. En væsentlig fordel mere er det forbedrede arbejdsmiljø, hvor de tunge, manuelle løft nu ikke mere er en belastning for medarbejderne.
“Det er en meget fleksibel løsning. Der kræves ingen investering og vi kan altid levere pallelasteren tilbage eller købe den”, siger fabrikschef Michael Dalton.

Lejeaftalen inkluderer fragtomkostninger, montage og indkøring, 8 timers træning af maskinoperatører, et årligt serviceeftersyn, reservedele og online assistance.

 

Allison flour 2

 

Allison flour 1

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.