Se vores palleteringsløsninger

Palleteringsmaskiner

 • DP_mk1
  MK1 pallelaster
  Fuldautomatisk pallelaster
 • DP_mk3
  MK3 pallelaster
  Fuldautomatisk pallelaster
 • DP_mk4
  MK4 pallelaster
  Fuldautomatisk pallelaster
 • DP_mk8
  MK8 pallelaster
  Fuldautomatisk pallelaster
 • DP_mk10
  MK10 pallelaster
  Fuldautomatisk pallelaster
Vi kan palletere forskellige produkter

Hvad skal du have palleteret?

 • Mange følsomme produkter bliver pakket i plastbakker eller plastkasser inden de bliver palleteret. Det sikrer, at varen ikke bliver trykket eller beskadiget på anden måde. Om det drejer sig om store eller små bakker, bakker med brød eller kager, bakker med grøntsager eller frugt, kan vores maskiner håndtere det.

 • Kasser kan være mange ting. De kan være høje eller lave, de kan være aflange eller kvadratiske, flade eller tykke. Lige meget hvad, har vi en maskine der kan palletere dem i det ønskede pallemønster.

 • Åbne kasser er typisk forsynet med et løst låg for at beskytte produkterne i kassen. De løse låg er oftest forsynet med stabelknaster, der sikrer at kasserne kommer til at stå 100 % oven på hinanden. Kassens størrelse og dimension er underordnet - vores maskiner sætter dem snorlige og 100 % præcist på pallen.

 • Palletering af koniske dåser og spande i plastik eller metal, kan være meget vanskeligt. Vores pallelaster skubber forsigtigt de koniske spande og dåser ud på pallen - uden at "hive dem ved håret". Derved risikerer man ikke, at spandene bliver skæve eller låget ryger af.

 • Mere end 22.000.000 aviser palleteres dagligt på DAN Palletiser systemer. Vi tør derfor godt sige, at vi er eksperter i at designe palleteringssystemer til den grafiske verden.

 • Vores palleteringsmaskiner stabler SRS så præcist på pallen, at pallen bliver helt stabil og 100 % lige. Om det drejer sig om plastkasser med f.eks. brødprodukter, grøntsager eller kølevarer som kød og fjerkræ er underordnet - maskinen sætter kasserne lige på pallen hver gang- den kan endda tjekke at håndtagene sidder som de skal.

 • Vores maskiner kan palletere poser og sække med alt fra mel og gryn til poser og sække med cement og træpiller. Det der er vigtigt, når man palleterer poser og sække er, at de er faste og håndterbare og ikke for løse i det.

 • Mange forskellige typer produkter bliver pakket i bakker. Alt lige fra remoulade og mayonnaise over kattemad på dåse til sodavand og kakao bliver pakket i bakker inden de bliver palleteret. Vores maskiner palleterer uden problemer det hele - også hvis bakkerne bliver krympepakket.

 • Flasker kan pakkes og palleteres på mange måder. De kan pakkes i bakker eller i kasser inden de bliver palleteret, og de kan palleteres, når de er blevet krympepakket. Uanset hvordan de er pakket, når de skal på pallen, har vi en maskine og en løsning, der løser opgaven.


Driftssikker

Med vores enkle og driftssikre maskine kan nye pallemønstre let programmeres. Én maskine kan køre både træ- og plastikpaller af ¼, ½ og 1/1 størrelse.

Fokus

Vi imødekommer kunders individuelle krav til palleter øget kapacitet, logistik eller høj volumen produktion.

Erfaring

Maskinerne tegnes af vore erfarne mekaniske og el konstruktører. Pallelasterens styring bygges og programmeres på DAN Palletiser.

Flere kompetencer

Ved at vi er en del af BILA Group kan vi komplementere med flere muligheder og kompetencer, når det gælder at finde automationsløsninger til nye og eksisterende kunder.

Vores depalleteringsløsning

Depalletering

Hos DAN Palletiser tilbyder vi også depalleteringsløsninger, der er designet til at forbedre effektiviteten og strømline denne afgørende proces.

DP_produkter_mk

Palleteringsmaskiner

DP_case_lakeland9
DP_case_bushmills2

Stor erfaring og teknisk kunnenFinn Øhlenschlæger

Sales Manager

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.