Om DAN Palletiser

 

I årtier har vi med stolthed leveret løsninger baseret på solidt og veludført håndværk af høj kvalitet - alt dette er repræsenteret i vores navn og logo.

 

En lang tradition for førsteklasses og professionelt håndværk sikrer vores kunder gode og gennemprøvede løsninger, som er udviklet med fokus på høj effektivitet og enkel vedligeholdelse.

 

 

 

DAN Palletiser har 5 komplette standard palleteringsløsninger, der er modulære og sikrer høj fleksibilitet ved at kombinere flere velafprøvede standardmoduler. Dette gør det også muligt at palletere produkter fra flere linjer på den samme pallelaster.

 

Siden 2017 har DAN Palletiser været en del af BILA A/S - og ved at være en del af BILA A/S kan DAN Palletiser tilbyde alt, hvad der er nødvendigt for en optimal end of line løsning til produktioner, som ønsker en større effektivitet og større produkt flow.

Vores ambition er at være verdens førende leverandør af palleteringssystemer

Fra idé til virkelighed

  • I praksis betyder det, at vi benytter vores mangeårige erfaring til at sikre vores kunder de mest optimale palleteringsløsninger.

  • Vores professionelle personale konverterer gode ideer til rigtige layouts. Når kunden har godkendt forslaget, udarbejdes en produktionsordre.

  • Herefter sørger kvalificerede teknikere og projektledere for at styre ordren igennem de forskellige produktionsprocesser, ligesom de sikrer, at ordren leveres og installeres hos kunden til den aftalte tid.

  • Inden levering prøvekøres løsningen her i vores fabrik, hvor kunden også er til stede.

DP_omos_mklogo
DP_omos_mklogo
DP_omos_mklogo
DP_omos_mklogo
DP_omos_mklogo

Kerneområder

DAN Palletisers erfarne personale specialiserer sig i udvikling og vedligeholdelse af vores løsninger. Dygtige medarbejdere og en stærk håndværksmæssig tilgang former vi vores produkt program.

Fokus

Vi fokuserer på at imødekomme kundernes individuelle krav til palletering og andet internt transportudstyr for at opnå en optimal løsning – uanset hvilke udfordringer vi sammen med vores kunde står overfor.

Erfaring

Udfordringerne, og dermed efterspørgslen efter palleteringsløsninger, kan skyldes et ønske om at minimere produktionsomkostningerne og sikre en øget produktionskapacitet. Der kan også være tale om krav til high volume produktion, et ønske om bedre logistik og effektivitet.

DP_case_bushmills8

Vores løsninger

Søger du nogen bestemt?

Se vores afdelinger, og find den person som du søger

DP_medarbejder_service_forside

Søger du job?

Se blandt vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning

DP_medarbejder_omos_lager

Interesseret i at vide mere?

I vores profilbrochure kan du samlet se vores løsninger, kundecases, og se hvordan vi arbejder

DP_omos_mk2

Med dedikerede medarbejdere sikrer vi effektiv service på højeste niveau, uanset hvor i verden du befinder dig.

Ring til os på +45 58 38 21 93


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for

automatisk palletering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.