• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Om os

Professionelt håndværk og stolte traditioner

I årtier har vi med stolthed leveret løsninger baseret på solidt og veludført håndværk af høj kvalitet - alt dette er repræsenteret i vores navn og logo.

En lang tradition for førsteklasses og professionelt håndværk sikrer vores kunder gode og gennemprøvede løsninger, som er udviklet med fokus på høj effektivitet og enkel vedligeholdelse.

Stærk ledelse og stærk virksomhedskultur

Vores ambition er at være verdens førende leverandør af palleteringssystemer – fra idé til virkelighed.

Dan Palletisers tekniske personale har tilsammen mere end 200 års erfaring i udvikling og vedligeholdelse af vores kerneområde – palleteringsløsninger. Alt dette, sammenholdt med de rette medarbejdere, med de rette færdigheder og den rette indstilling, danner basis for at vi kan udvikle vores produktprogram baseret på godt håndværk.

Vi fokuserer på at imødekomme kundernes individuelle krav til palletering og andet internt transportudstyr for at opnå en optimal løsning – uanset hvilke udfordringer vi sammen med vores kunde står overfor.

Udfordringerne, og dermed efterspørgslen efter palleteringsløsninger, kan skyldes et ønske om at minimere produktionsomkostningerne og sikre en øget produktionskapacitet.

Der kan også være tale om krav til high volume produktion, et ønske om bedre logistik og effektivitet eller f.eks. ændringer for at kunne overholde specifikke regler inden for arbejdsmiljølovgivningen.

Fra Idé til virkelighed

01 I praksis betyder det, at vi benytter vores mangeårige erfaring til at sikre vore kunder de mest optimale palleteringsløsninger.

02 Vores professionelle personale konverterer gode ideer til rigtige layouts. Når kunden har godkendt forslaget, udarbejdes en produktionsordre.

03 Herefter sørger kvalificerede teknikere og projektledere for at styre ordren igennem de forskellige produktionsprocesser, ligesom de sikrer, at ordren leveres og installeres hos kunden til den aftalte tid.

04 Inden levering prøvekøres løsningen her i vores fabrik, hvor kunden også er tilstede.

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.