• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Service

Dan Palletiser tilbyder service, reparation og vedligeholdelse af jeres anlæg

Vores service inkluderer serviceeftersyn, reparation og levering af reservedele eller teknisk assistance, enten online eller på stedet.

Vi har altid et stort udvalg af elektroniske og mekaniske reservedele på lager og producerer også specielt designede dele. Udover det tilbyder vi også mekaniske opgraderinger og PLC opgraderinger.

Online service

Vores online service sikrer løbende opdateringer og rettelser. Det giver os også mulighed for fjernstyring og fjernovervågning samt mulighed for hurtigt at lokalisere eventuelle fejl.

Vi tilbyder også telefonsupport efter garantiperiodens udløb - både indenfor og udenfor normal arbejdstid i tilfælde af driftsforstyrrelser eller driftstekniske spørgsmål.

Service på stedet

Service på stedet omfatter vedligeholdelse, installationer og andre serviceydelser på kundens adresse.

Vi ved alle hvor omkostningskrævende det er at have maskiner stående stille i produktionen - derfor anbefaler vi vores reservedelssæt, som kan være med til at mindske en eventuel stoptid.

Med et reservedelssæt kan der være mange penge at spare, idet fejlen, der forårsager driftstoppet, ofte kan udbedres med en af de dele, der findes i vores reservedelssæt.

Tryghed året rundt

Undgå uventede udgifter til reparation, arbejdsløn eller serviceeftersyn ved at indgå en serviceaftale med Dan Palletiser A/S.
Med en serviceaftale ved din virksomhed altid, hvad omkostningerne til service bliver i det kommende år. Der er ingen overraskelser, når det gælder den daglige drift, og risikoen for lange og dyre driftstop mindskes.

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.