Automation og tradition

Drikkevarer
Kasser
DP_case_bushmills2

Palleteringsanlæg til whiskey destilleri

The Old Bushmills Distillery har valgt at installere en multipallelaster fra DAN Palletiser i deres end of line produktion. Udover pallelasteren er der også flere rullebaner og en transfervogn i produktionen. Vi er stolte af at kunne hjælpe destilleriet med at håndtere palletering af de mange forskellige typer flasker whiskey, der bliver produceret i løbet af dagen. Vores palleteringsanlæg er designet til at sikre en effektiv og præcis håndtering af produkterne, hvilket hjælper med at optimere produktionsprocessen.


Manuelt arbejde erstattet

Bedre strømlining af produktionen

Tæt samarbejde

Flere produkter og større produktion i fremtiden

Udfordring

Manuelt og tungt arbejde og sikre strømlining i produktionen.

Løsning

Fuldautomatiseret multipallelaster med rullebaner og transfervogn.

Gevinst

Optimeret produktionsproces ved effektiv og præcis håndtering af produkterne.

DP_case_bushmills

Bushmills er lige nu igennem en større ekspansion, hvor der er blevet bygget et destilleri mere samt flere varelagre. Lige nu er der i forvejen 28 lagrer på selve destilleriet i Bushmills.

 

Det nye destilleri er 5 etager, hvor det hele er fuldautomatisk, og bliver håndteret af kun én operatør.

 

 

”Vi forsøger altid at få de nye automationsteknologier implementeret i vores produktion. Når vi arbejder med leverandører som DAN Palletiser, får vi altid den nye viden. Med deres viden kan de altid hjælpe os med at optimere og effektiviserer palleteringsprocessen,” 

 

 

Roy Simpson, Continuous Improvement Manager.

 

Som har været ved Bushmills i over 15 år, og har derfor været med i det meste af samarbejdet med DAN Palletiser.

 

Over årene er der blevet innoveret en del i destilleringen, så hele produktionen kan komme til at foregå mere automatisk. Men der er ikke blevet ændret ved den traditionsrige destillering. Traditionerne bliver stadig holdt i hævd selvom det nu foregår automatisk.

 

”Traditionerne og automatikken går godt i hævd sammen,” siger Roy.

DP_case_bushmills7
DP_case_bushmills2
DP_case_bushmills5
DP_case_bushmills3

Hvad gør automationen for deres end of line produktion

 

DAN Palletisers anlæg har hjulpet med at eliminere mange manuelle løft og håndtering af kasser med flasker af whiskey. Vores automatiserede løsninger er designet til at effektivisere og optimere produktionsprocessen, så medarbejderne i end of line produktionen kan fokusere på andre opgaver, der bidrager til processens succes. Ved at reducere den manuelle håndtering af tunge kasser og flasker, kan medarbejderne undgå unødvendigt fysisk arbejde og i stedet bruge deres tid og energi på opgaver, der skaber værdi for Bushmills.

 

Palleteringsanlægget håndterer fyldte whiskey flasker fra to forskellige linjer på samme tid, og ned til pallelasteren. Derefter kører de færdig palleteret flasker ned til en folievikler, hvor de derefter kommer videre til højlager. Alt i denne proces er fuldt automatiseret.

 

 

Samarbejdet med DAN Palletiser

 

DAN Palletiser har samarbejdet med Bushmills siden år 2000. Det begyndte med flere besøg, for at se hvordan en pallelaster kunne passe ind i deres end of line produktion. I 2004 blev multipallelasteren installeret sammen med flere rullebaner og en transfervogn. Pallelasteren kører ca. fem dage om ugen i tre skift, og er en kæmpe hjælp i håndteringen af de mange kasser med whiskey flasker. 

 

Derudover laver DAN Palletiser kontinuerligt vedligeholdelses service på anlægget, så produktionen altid er oppe at kører, og Bushmills har nyeste teknologier på anlægget. Så selvom palleteringssystemet er over 19 år gammelt, så kører det hele stadig som nyt. Der er aldrig lang nedetid, og med udskiftningen af gamle dele jævnligt samt opdateringer på anlægget, giver det også en stor effektivitet til produktionen.

 

 

”Der er altid god support fra DAN Palletiser og deres folk, og derfor kigger vi også allerede nu på at opgradere vores palleteringsanlæg,”

 

 

Roy Simpson, Continuous Improvement Manager

 

 

Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder den bedst mulige support, så de kan drage fordel af vores løsninger på den bedst mulige måde. Vi sætter stor pris på Bushmills’ feedback, og vi er glade for at kunne være en pålidelig partner for virksomheden. Vores supportteam er altid klar til at assistere og sikre, at vores kunder får den nødvendige hjælp, når de har brug for det.

DP_case_bushmills8

Fremtiden sammen med DAN Palletiser


Med dedikerede medarbejdere sikrer vi effektiv service på højeste niveau, uanset hvor i verden du befinder dig.

Ring til os på +45 58 38 21 93


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for

automatisk palletering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.