Palleteringssystem erstatter manuelt arbejde

Fødevarer
Spande
DP_case_HainD

Effektivisering og øget konkurrenceevne

Hain Daniels har forbedret det fysiske arbejdsmiljø ved at implementere en automatiseret pallelaster fra DAN Palletiser. Denne erstatter manuel håndtering af spande og dåser. Den specialdesignet pallelaster sørger for at palleteringen kan følge med produktionen hos en af Englands største fødevarerproducenter.   


Forbedret fysisk arbejdsmiljø

Håndtering af forskellige produkter på én linje

Stabil håndtering af spande og dåser

Effektiviseret produktionslinje

Udfordring

Hårdt fysisk arbejde af tunge løft og håndtering samt udfordringer med at følge med produktionen.

Løsning

Fuldt automatiseret palleteringsanlæg, som håndterer flere forskellige produkter på én produktionslinje.

Gevinst

Hårdt manuelt arbejde erstattet, og effektiviteten i produktionen er betydeligt forbedret samt konkurrenceevnen.

Fødevareproducenten Hain Daniels Group producerer egne produktserier og leverer private labelmærker af mad- og drikkevarer til det britiske marked. Som en stor produktionsvirksomhed ser Hain Daniels som så mange andre fordelene ved automatisering, hvorfor virksomheden har valgt at fuldautomatisere dele af produktionen med en pallelaster.

 

Sidste år implementerede Hain Daniels således en MK4 pallelaster, som er særligt udviklet til palletering af koniske dåser og spande i plastik eller metal. Ved levering af en sådan pallelaster vil der ofte være behov for at tilpasse pallelasteren den specifikke produktionslinje, hvilket også var tilfældet med Hain Daniels.

 

 

”Til Hain Daniels har vi leveret en special tilpasset løsning, som er en del af virksomhedens helt nye spandlinje. Pallelasteren er designet sådan at den kan palletere både 12,5 L plastikspande og krympefolierede kartonbakker med indhold af fire dåser,” Simon Rune Sørensen, Salgschef hos DAN Palletiser, og fortsætter:

 

”Med pallelasteren har Hain Daniels sikret en stabil håndtering af spande og dåser, som på skånsom vis placeres på paller for enden af produktionslinjen.”

 

Ifølge Lee Holman, Head of Products hos Hain Daniels, er det ikke blot spandene og dåserne, som skånes ved hjælp af pallelasteren.

 

”For os er palleteringsløsningen en ideel løsning, da den erstatter hårdt manuelt arbejde. Det betyder, at det fysiske arbejdsmiljø forbedres, hvor vores medarbejdere skånes for tunge løft og skæve vrid i ryggen,”

 

 

Lee Holman, Head of Products

DP_case_HainD

MK4 pallelaster - specialdesignet til Hain Daniels

Effektivisering og øget konkurrenceevne

 

Med implementering af pallelasteren følger flere fordele end blot forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Ved at lade pallelasteren varetage monotone arbejdsprocesser effektiviseres produktionslinjen. Og det er ifølge Lee Holman helt afgørende for virksomheden:

 

 

”Ved at udlicitere palleteringsopgaven til en automatisk pallelaster kan vi producere endnu mere på kortere tid end ved manuelt arbejde. Fordelen ved en automatiseret palleteringsløsning er, at den kan arbejde døgnet rundt,”

 

 

Lee Holman, Head of Products

 

 

”Vi kan palletere varer i aften- og nattetimerne – sågar i weekender til en lav timepris. Det øger vores konkurrenceevne og mulighed for at følge med stigende efterspørgsel.” 

DP_case_HainD

Godt samarbejde


Med dedikerede medarbejdere sikrer vi effektiv service på højeste niveau, uanset hvor i verden du befinder dig.

Ring til os på +45 58 38 21 93


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for

automatisk palletering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.