• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Menu

 

Innovative og fremtidssikrede løsninger

40 års erfaring med produktion og udvikling af palleteringsrobotter til mere end 30 industrier verden over har gjort os til specialister i at sætte vores kunders produkter på paller!

Vi er eksperter i komplekse løsninger, der fx kan transportere produkter fra op til 6 produktionslinjer til samme pallelaster ved at akkumulere et lag eller en hel palle af hvert produkt samtidig fra hver linje.

Alle vores specialløsninger bliver designet og udviklet i samarbejde med kunden og kapacitet, hastighed, pallemønstrer osv. bliver derfor skræddersyet til at opfylde kundens ønsker og krav.

Vi leverer palleteringsrobotter til nogle af verdens største producenter inden for fødevare- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

DAN Palletisers tekniske personale har tilsammen mere end 200 års erfaring i udvikling og vedligeholdelse af vores kerneområde – palleteringsløsninger. Alt dette, sammenholdt med de rette medarbejdere, med de rette færdigheder og den rette indstilling, danner basis for at vi kan udvikle vores palleteringsrobotter baseret på godt håndværk.
Vores store erfaring og tekniske kunnen gør os i stand til at udtænke de rigtige og innovative løsninger, der sikrer at kundens vare bliver placeret rigtigt på pallen.

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.