• sales@dan-palletiser.dk
  • Ring til os: +45 5838 2193

 

Aviser og blade

Mere end 22.000.000 aviser palleteres dagligt på Dan Palletiser systemer. Vi tør derfor godt sige, at vi er eksperter i at designe palleteringssystemer til den grafiske verden.

Ring til os på +45 5838 2193 og lad os få en snak om jeres produkter og jeres behov.

Nedenfor, kan du læse mere om de maskiner, som er velegnede til palletering af aviser og blade.

MK3

Fuldautomatisk multipalleteringsrobot

  • • Stor fleksibilitet
  • • Fra 4-6 lag pr. minut

Tekniske Data

  • Kapacitet: Op til 5 lag/min
  • Indløbshøjde: 2700 mm
  • Udløbshøjde: 400 mm
  • Max. fuldpalle højde: 2000 mm inkl. palle 
  • Platform højde: 2300 mm 

Konstruktion

En MK3 er en høj-hastigheds pallelaster, der kan palletere på både EUR paller, ½ paller, ¼ paller og industripaller (1000x1200 mm). Den palleterer op til 350 pallelag pr. time og der kan lageres 100 forskellige pallemønstre via operatørpanelet. En MK3 pallelaster er hurtig og effektiv og er beregnet til palletering i virksomheder med stort produktions flow. Den er modulopbygget og kan derfor i vid udstrækning tilpasses omgivelserne i produktionshallen, idet indløbsbaner og pallebaner kan sammensættes, vinkles, hæves og sænkes på et utal af måder. Den kan laves som multi-pallelaster, hvilket betyder, at den kan palletere flere forskellige produkter fra forskellige produktionslinjer på samme tid.

 

Funktion

Produkterne kører fra pakkemaskinerne ind på indløbsbanen og videre ind i pallelasteren. Her formes pallelaget, hvorefter det nænsomt skubbes ud på lasteplanet. Samtidig kører en tom palle fra et pallemagasin ind i pallelasteren og pallelaget skubbes derefter fra lasteplanet videre ud på pallen. Produktet bliver på intet tidspunkt løftet fra underlaget, hvilket gør pallelasteren til den mest skånsomme form for palletering. Pallelagene rettes automatisk op, så den færdigpalleterede palle står snorlige. Pallen kan derefter vikles, køres på lager og transporteres ud til kunden, uden produkterne vælter af eller beskadiges.

Tilbehør

MK3 pallelasteren er konstrueret til store produktionsvirksomheder med stort flow. Der kan tilkøbes meget forskelligt ekstraudstyr, så vi på næsten alle områder kan imødekomme kundernes behov for effektiv palletering.
Vi kan bl.a. nævne:

Arkpålæggere, til placering af pap- eller papirark på pallen og/ eller imellem lagene

Produktelevatorer, hvis pallelasteren installeres på et andet niveau end pakkelinjen

Hankelukker, der lukker hankene på stabelbare plastikkasser inden palletering

Vi leverer naturligvis også rulle- og kædebaneanlæg til transport af såvel tomme som fyldte paller.

Egenproduktion

Maskinerne konstrueres af vores erfarne mekaniske konstruktører og el-konstruktører. Hele maskinen fremstilles og samles på vore egne værksteder, ligesom vi selv står for at bygge og programmere styringen af anlægget. Alle maskiner samles og testes og godkendes af kunden før levering, så det sikres, at alt fungerer som det skal. Vi leverer pallelasteren, vi monterer og indkører den hos kunden og oplærer personalet, så de er i stand til selv at betjene den fuldt ud. Vores serviceafdeling tilbyder forskellige former for serviceaftaler, så vi vedligeholder pallelasteren regelmæssigt og dermed sikrer, at den altid fungerer optimalt. Vi yder også døgnservice, hvis der er behov for assistance

Dan Palletiser A/S

Kunder fra hele verden har i årevis anvendt vores palleteringssystemer. Vi leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.

Kontakt

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Danmark

+45 5838 2193

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8.00 - 16.00

CVR nr.: DK 38 77 67 46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og relevante informationer fra Dan Palletiser direkte i din mailboks. Tilmeld dig her - du kan til enhver tid afmelde dig igen.